Tek Ders Paketi

1.375,00 TL
Marka
Stok Kodu
MT-ÖD-01
Fiyat
1.250,00 TL + KDV
Havale
1.278,75 TL (%7,00 havale indirimi)
* 152,78 TL den başlayan taksitlerle!!
Adet
Masa Tenisi branşında uzman olmuş,  Milli takımda  uzun yıllar oynamış , Halen profesyonel masa tenisi kariyerine Tofaş Spor Kulübünde devam eden  mazisinde  Türkiye Şampiyonluğu başarısı bulunan Marmara Üniversitesi Antrenörlük Bölümü mezunu Şükrü DERELİ tarafından verilecek tek derslik masa tenisi eğitimi program. Oyuncuların beceri seviyelerine göre teknik beceriyi geliştirici çalışmalar , antrenmanlar   ve performans geliştirici çalışmalar şeklinde sınıflandırılarak oyuncunun gelişimini artırıcı bir yapıda olacaktır.
Antrenman 1 derslik çalışma zamanı 60 dk.dır.Tek derslik Çalışma programı oyuncunun antrenör ile mutabakatına göre belirledikleri saat aralıklarında yapılabilir.Antrenman alanı tamamen masa tenisi antrenman şartlarına uygun ve profesyonel nitelikli bir salonda gerçekleştirilmektedir.  Yer Ümraniye ANEL iş merkezinde bulunan ESCAPE POINT Spor Merkezinde veya oyuncunun belirleyeceği bir salonda da yapılabilmektedir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
TAVSİYE ÜRÜNLER
1.375,00 TL + KDV
Tek Ders Paketi ONLINE MASA TENİSİ ALIŞVERİŞ SİTESİ MT-ÖD-01
Tek Ders Paketi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.